Εγγραφείτε εδώ για να μάθετε πρώτοι για τις επόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής του.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Αυτό το webinar προσεγγίζει τη φωτογραφία ως ένα πειθαρχημένο τρόπο θέασης και διερεύνησης τοπίων, προσώπων, ιδεών και συναισθημάτων.

Οι φωτογραφίες θα αποτελέσουν τη βάση των συζητήσεων σχετικά με το τοπίο, το φως, τη σημαντική λεπτομέρεια, τον χώρο, την ποιητική, την αφήγηση. Αναφορές σε αναγνώσματα και η ανταλλαγή προσωπικών παρατηρήσεων θα διαλευκάνουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί σήμερα η Φωτογραφία.

ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ;

Σ’ αυτό το εργαστήρι θα επικεντρωθούμε στην ενθάρρυνση και την ανάπτυξη μιας φωτογραφικής πρακτικής με γνώμονα την καλλιτεχνική έρευνα, που όμως υπερβαίνει τα όρια του documentary. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τη δημιουργία φωτογραφικών έργων ως μορφή καλλιτεχνικής έρευνας, και θα κινηθούν πέρα από το άγχος για την επίτευξη μιας «καλής» φωτογραφίας.

Θα εξετάσουμε τους πιθανούς «ρόλους» του φωτογράφου, ιδιαίτερα όταν αποκαλείται (ή αυτό-αποκαλείται) «καλλιτέχνης», όπως π.χ. ο καλλιτέχνης ως συνθέτης, ο καλλιτέχνης ως παράγοντας αλλαγής, ο καλλιτέχνης ως διερμηνέας, ο καλλιτέχνης ως υποκειμενική φωνή, προσεγγίζοντας την τέχνη ως μια σκεπτόμενη δραστηριότητα προσεκτικής παρατήρησης.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ;

Το workshop είναι ανοιχτό σε όποιον ενδιαφέρεται για την καλλιτεχνική φωτογραφία και επιθυμεί να αναπτύξει μια διαφορετική προσέγγιση. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν εμπειρία της φωτογραφικής πρακτικής.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ;

Κάνε τώρα την ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ σου.

Εναλλακτικά, στείλε την πρόθεσή σου να συμμετέχεις και κράτησε θέση, χωρίς καμία υποχρέωση, μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας.
Επέλεξε αυτό το workshop από τη λίστα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου με email δεκαπέντε μέρες πριν την έναρξη του για την επιβεβαίωση της κράτησής σου. Μετά την επιβεβαίωση σου, θα σου αποσταλούν όλες οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της εγγραφής σου, και οι πληροφορίες σύνδεσης στην πλατφόρμα του webinar.

ΕΝΑΡΞΗ: 
  • 14 Ιανουαρίου 2021, στις 18:30
    (οι ώρες διεξαγωγής είναι ευέλικτες και μπορούν να διαμορφωθούν σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 
  • 14 – 15 και 21 – 22 Ιανουαρίου 2021
  • 12 ώρες ομαδικών online συναντήσεων (4 τρίωρες συναντήσεις).

ΚΟΣΤΟΣ ONLINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: 80€

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: 10 άτομα max. (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος / Κράτηση θέσης

Παρακαλώ επιλέξτε το workshop που σας ενδιαφέρει.
Τσεκάρετε για να ενημερώνεστε εγκαίρως για τα προσεχή σεμινάρια μας και να έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης!