Τα Studio Workshops είναι μια σειρά φωτογραφικών εργαστηρίων, ανεξάρτητων μεταξύ τους, τα οποία απευθύνονται σε σοβαρά ενδιαφερόμενους. Εντατικά, σύντομα σε διάρκεια, πολύ συγκεκριμένα στο περιεχόμενο και το θέμα τους, με σχετικά χαμηλό κόστος και μικρό αριθμό συμμετεχόντων.

Συνήθως, λάμβαναν χώρα στον προσωπικό μου χώρο εργασίας στην Αθήνα, απ’ όπου πήραν και τ’ όνομά τους. Πλέον γίνονται διαδικτυακά ως webinars. Από τον Οκτώβρη του 2020 πραγματοποιείται ένα ανά μήνα σε κυκλικό πρόγραμμα.

Τα Studio Workshops μπορούν να διοργανωθούν, εκτός προγράμματος, ειδικά και αποκλειστικά για φωτογραφικές ομάδες.

The Studio Workshops

Ψυχογεωγραφία - ποιητική του χώρου - webinar - Πάνος Κασίμης

ΨΥΧΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ & Η ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Webinar βασισμένο στη σκέψη των G.Debord και G.Bachelard για την περιπλάνηση στην πόλη και την εξερεύνηση του χώρου. Μια διαφορετική προσέγγιση στην αστική φωτογραφία.

14 Ιανουαρίου 2021

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΔΙΕΡΕΥΝΙΣΗΣ

Αυτό το webinar προσεγγίζει τη φωτογραφία ως ένα πειθαρχημένο τρόπο θέασης και διερεύνησης τοπίων, προσώπων, ιδεών και συναισθημάτων.

11 Φεβρουαρίου 2021
Η φωτογραφία ως μέσο διερεύνησης - webinar by Panos Kasimis
photo by Panos Kasimis

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΟΥ

Αυτό το webinar στοχεύει στην οικοδόμηση μιας σχέσης μεταξύ λήψης και επιλογής φωτογραφιών, με βάση το προσωπικό όραμα, και ...

Η επόμενη διοργάνωση θα ανακοινωθεί προσεχώς

VISUAL STORIES

Ένα webinar για τα βασικά στοιχεία της αλληλουχίας των φωτογραφιών (sequencing) και της οπτικής αφήγησης (visual storytelling).

Η επόμενη διοργάνωση θα ανακοινωθεί προσεχώς

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Πιστεύω ότι τα φωτογραφικά workshop πρέπει να είναι αρκετά μικρά για την αξιοπρεπή αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων/εμπλεκομένων. Έτσι ο αριθμός συμμετοχών στα συγκεκριμένα περιορίζεται σε οκτώ (8) με δέκα (10) άτομα ανά workshop. Αυτό, επίσης, σημαίνει ότι για να πραγματοποιηθούν χρειάζονται τουλάχιστον έξι (6) συμμετοχές το κάθε ένα.

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση … 

 Παναγιώτης Κασίμης

The Studio Workshops | Panos Kasimis Photography